Zdravlje i ljepota na rođendanu Avenue Malla

Rođendanska proslava Avenue Malla koja traje od prošlog vikenda, u četvrtak je tematski bila posvećena Danu ljepote i zdravlja.

Na glavnoj pozornici posjetitelji su se mogli upoznati s wellness programom Termi Tuhelj koje su predstavile ekskluzivne masaže čokoladom, tajlandsku te ayurveda masažu a pripremili su i zanimljive poklone – vouchere s popustima na ulaznice kao i masaže u termama.

Velik odaziv posjetitelja izazvala je akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Avenue Malla i Crvenog križa.

Mnoge trgovine Avenue Malla uključile su se u slavlje zanimljivom i „opuštajućom“ ponudom pa je tako Rituals ponudio besplatne antistresne masaže u trajanju od 10 minuta. Ljubiteljice najnovijih trendova u kozmetici mogle su uživati u promotivnom šminkanju koje su organizirali DM, Avon, Sephora i Martimex.

L’Occitane je po prvi puta tržištu predstavio novu Boženstvenu kremu ekskuzivno povodom rođendana Avenue Malla a svoje proizvode predstavila je i Aromateka.

Za zdrav hod i pravilno držanje, MBT antishoe je organizirao analizu stopala za posjetitelje koji su tom prilikom mogli i testirati obuću kako bi obilazak centra bio što udobniji.

Konzum je u slavljeničkom raspoloženju uz mnoge zanimljive promocije ponudio 10% popusta na proizvode s odjela kozmetike a kupci su za potrošenih 200 kn dobili Nivea pokon paket.

Kao i ostalih dana, u četvrtak su na rođendanskom slavlju bile prisutne brojne udruge. Udruga za borbu protiv bulimije i anoreksije Nada pružala je savjete zainteresiranim posjetiteljima dok su svoje aktivnosti predstavile i Udruga Krijesnica za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim oboljenjima, te Udruga Rotor.

Avenue Mall slavi svoj drugi rođendan do subote, 05. rujna a sve posjetitelje očekuje dobar provod i fantastičan shopping uz brojna iznenađenja, poklone i popuste.