VADECO d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu čija je primarna djelatnost proizvodnja i distribucija proizvoda za profesionalnu dezinfekciju. Iako smo mlado poduzeće kvaliteta naših proizvoda je prepoznata, kako na domaćem hrvatskom, tako i na inozemnim tržištima s tendencijom širenja.
Vadesept proizvodi su jedinstveni jer pri proizvodnji koristimo najnoviju i najmoderniju tehnologiju koja omogućava uništavanje mikroorganizama mehanički, a ne kemijski kao svi ostali proizvodi.
Proizvodi ne izazivaju rezistentnost te ne sadrže alkohol, klor, klorne spojeve, amonijak, kvarterne soli ni aldehide. Nemaju neugodan miris, a sirovine imaju značajke “food grade”, odnosno mogu se koristiti u svim procesima prehrambene industrije.

Vadesept proizvodi imaju širok spektar djelovanja na gram-pozitivne i gram-negativne bakterije (uključujući Mycobacterium TBC, MRSA), viruse (COVID-19, HIV, HBV), gljivice i spore.

Certifikati koje posjedujemo zadovoljavaju sve EU norme te su rađeni u mikrobiološkim laboratorijima iz Njemačke (SGS) i Engleske (Eurofins). Izdani certifikati, uz mikrobiološku analizu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Andrija Štampar, jasno potvrđuju da Vadesept ima baktericidno, virucidno, fungicidno i sporicidno djelovanje. Uništavaju 99,99% svi poznatih patogenih mikroorganizama. Primjenjivi su na svim površinama od svih materijala i u više metoda primjene dezinfekcije. Imaju produženo djelovanje do 7h te posjeduju HALAL certifikat.

VADESEPT 110
Gotova radna otopina za dezinfekciju svih vrsta površina u praktičnom trigger pakiranju od 750 ml.

VADESEPT 110 DEZINFEKCIJSKO SREDSTVO ZA MASKE
Dezinfekcijsko sredstvo za jednokratne i/ili platnene maske s produženim djelovanjem do 7h. Jednostavan način primjene – pošpricati masku s vanjske strane i pustiti nekoliko minuta da se osuši.
Ne sadrži alkohol, klor, klorne spojeve ni aldehide.

VADESEPT LOTION
Losion s prirodnim ekstraktom kamilice i aloe vere za dezinfekciju ruku i kože. Prilagođen čišćenju i njezi osjetljivih ruku i kože. Štiti kožu i sprječava prekomjerno isušivanje jer ne sadrži alkohol.

VADESEPT CC – sredstvo za suho zamagljivanje
Gotova radna otopina za suho zamagljivanje svih prostora i svih površina (javni prijevoz – autobusi, tramvaji, avioni, stomatološke poliklinike, domovi za starije i nemoćne, hoteli, farme životinja, plovila, restorani, wellness i fitness centri i dr.).

3D dezinfekcijski proces traje svega nekoliko minuta. Zahvaljujući izrazito sitnim česticama (do 1µm), po završetku procesa, nema potrebe za brisanjem površina i/ili predmeta u samom prostoru.

GIANT
Sredstvo za čišćenje i dezinfekciju kupaonica, sanitarnih čvorova i kuhinja. Čisti, dezinficira, uklanja kamenac i plijesni, polira, bez neugodnog mirisa klora. Anti-korozijska formula štiti površinu sudopera, slavina i tuševa. Primjenjiv na okomitim i nagnutim površinama zbog jake adhezije i visoke viskoznosti. Može se koristiti na svim površinama otpornim na kiseline.

Proizvodnja
Vadeco d.o.o.
Obrtnička 1, Zagreb
Tel. 01/ 560 26 97
e-mail: info@vades.biz

Prodaja
Adria Co d.o.o.
Cankarova 1, Zagreb
Tel. 099/ 528 34 86
e-mail: prodaja@adria-co.hr