Asortiman Dida Boža proizvoda, najpopularniji po svojoj liniji domaćih kvalitetnih džemova, odnedavno je bogatiji za dva ukusna proizvoda od povrća. Radi se o zvijezdi svakog roštilja – ajvaru, u blagoj i ljutoj varijanti, a u novom pakiranju na police dolaze u pravo vrijeme za proljetna druženja uz hranu na otvorenome.

Dida Boža ajvar napravljen je po tradicionalnoj recepturi, a odskače od konkurentnih proizvoda po izuzetno visokom postotku povrća od čak 95%. Crvena paprika i patlidžan upotpunjeni su klasičnim dodacima češnjakom i feferonom te neizostavnim začinima koji ističu najbolje iz povrća i zaokružuju okus Dida Boža ajvara.

Ajvar, iznimno popularan posebno na balkanskim prostorima, nezamjenjiv je dodatak mnogim mesnim jelima, a može se konzumirati i kao jednostavan namaz na kruhu ili pak kao prirodan umak uz finger food zalogajčiće. Dida Boža ajvari odličan su odabir za vegane i vegetarijance, ali i za celijakičare jer ne sadrže gluten, kao ni konzervanse ili aditive. Proizvod je pasteriziran, a u njemu bez grižnje savjesti mogu uživati i osobe na kalorijski restriktivnoj prehrani pošto njegova kalorijska vrijednost iznosi samo 70 kilokalorija na 100 grama proizvoda. Ovaj će namaz odgovarati i osobama koje paze na prekomjeran unos soli jer proizvod ima samo 1,8 grama soli na 100 grama proizvoda.

Svakako ga isprobajte uz jela s roštilja, pirjano ili pečeno meso, korjenasto zapečeno povrće u pećnici, povrtne složence i razne pite, uz omlete ili tradicionalne suhomesnate proizvode i sireve…. Mogućnosti su beskrajne, ali jedno je sigurno – u kojoj god varijanti ga upotrijebili, prirodni ajvar Dida Bože će oplemeniti jela uz koja se služi ili zasjati kao glavni sastojak i nositelj okusa umaka ili raznih povrtnih delicija.

Po prvi puta i u ljutoj varijanti, Dida Boža domaći ajvari dolaze u praktičnim pakiranjima od 300 g. Nove dvije varijante ajvara su dostupne u svim većim poslovnicama Konzuma i Kauflanda kao i na Dida Boža web shopu. Ostatak asortimana iz proizvodnje tvrtke Hermes International d.o.o. iz Sračinca možete pronaći na web stranici www.didaboza.com, a proizvodi se nalaze i u svim većim trgovačkim lancima diljem Hrvatske.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!