Mi u Argeti već smo poznati po stvaranju mesne i riblje paštete broj 1 u Europi. Ali ovaj smo put naš portfelj ukusnih namaza proširili i onima od povrća.

Da, dobro ste pročitali. Nakon godina istraživanja, unapređenja kvalitete, intervjua s potrošačima i testiranja provedenih po cijeloj Europi, s ponosom vam predstavljamo naš novi, poboljšani i bolji nego ikad – povrtni namaz Argeta Veggie.
Na nedavno održanom Weekend Food Festivalu u Rovinju, Argeta je tijekom tri dana predstavila svoje veggie namaze publici koja je oduševljeno dočekala novi proizvod.

Za vrijeme festivala, jedan od najvećih događaja u regiji koji okuplja brojne ugostitelje i proizvođače hrane, Argeta Veggie bio je među omiljenim proizvodima. Na štandu brenda posjetitelji su mogli okusiti namaze u sva četiri okusa – Crvenu papriku, Slanutak, Crne masline i Chilli & limun. Svi Argetini proizvodi pripremaju se po ovom revolucionarnom receptu na koji smo iznimno ponosni. Receptura BEZ naše je obećanje da ćemo za vas napraviti bolje proizvode jer osigurava da Argeta proizvodi ne sadrže konzervanse, umjetne boje, umjetne pojačivače okusa, palmino ulje i gluten.

Osim što su namazi osvojili nepca i srca, posjetitelji festivala bili su fascinirani i ambalažom. Argeta Veggie dolazi u praktičnoj aluminijskoj dozici koju je lako otvoriti i prilagoditi svojim potrebama. Ova dozica pruža dugotrajnu svježinu i praktičnost, a može se reciklirati što je još jedan mali, ali važan korak prema održivijem proizvodnom ciklusu.

Za one koji su na dijeti bez glutena, bez laktoze ili koji jednostavno žele pojesti ukusan povrtni obrok, Argeta Veggie idealan je izbor.

Zadovoljni kupci i posjetitelji festivala svakako su najbolja potvrda kvalitete.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!