Očekujete pošiljku i zanima vas kada će stići na krajnje odredište? Gebrüder Weiss svojim klijentima nudi odgovor zahvaljujući digitalnom alatu tzv. ETA – Estimated Time of Arrival (Očekivano vrijeme isporuke) za sve zbirne pošiljke u domaćoj distribuciji i međunarodnom prijevozu u izvozu. Ovisno o situaciji u prometu, kontinuirano se izračunava očekivano vrijeme isporuke pošiljke na krajnju destinaciju. Ovo je jasna i praktična prednost te pruža kupcima veću transparentnost i pouzdanost u planiranju.

ETA je usluga koju kupac može koristiti samostalno kako bi provjerio očekivano vrijeme dolaska vozila na odredište odnosno isporuke pošiljke krajnjem primatelju. Izračun vezan za isporuku temelji se na GPS-u dostavnog vozila i uzima u obzir trenutne uvjete kao što su infrastruktura, tip vozila, prometne gužve, prekidi ili promjene u slijedu isporuke. Od trenutka davanja naloga, očekivano vrijeme isporuke prikazuje se svakodnevno. U mikro distribuciji, rezultat se prikazuje u dvosatnom vremenskom okviru koji se kontinuirano ažurira. U slučaju da je izračunato odstupanje veće od 15 minuta od trenutnog vremenskog okvira, dolazi do automatskog prilagođavanja.

Pošiljatelj odnosno primatelj ili partner GW-a može pristupiti podacima o pošiljci na GW-ovoj internetskoj stranici potpuno besplatno s pomoću funkcije praćenja pošiljke “Track & Trace” i to unosom broja narudžbe odnosno referentnog broja i imena pošiljatelja ili primatelja na bilo kojem uređaju koji podržava internet.

Cilj uvođenja usluge ETA je povećati transparentnost te dostupnost on-line informacija kao dio Gebrüder Weiss strategije digitalizacije procesa. Iskoristite ovu prednost kako biste mogli planirati pouzdanosti za postizanje vodeće konkurentske prednosti u Vašem poslovanju.

ETA poboljšava Vašu poziciju – u odnosu na vaše kupce.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!