dmBio žitarice kao kvalitetan jutarnji odabir

Žitarice dmBio marke provjeren su odabir za prvi obrok u danu jer su organskog porijekla, ne sadrže pesticide, boje, umjetne arome niti konzervanse

Uravnotežen doručak važan je za kvalitetan početak dana, a mnogima su najdraži jutarnji izbor žitarice koje se brzo i jednostavno pripremaju, a ujedno su i praktičan odabir jer ih možemo ponijeti na posao ili u školu. Naravno, pri odabiru žitarica potrebno je paziti na njihovu kvalitetu i način proizvodnje.

Žitarice dmBio marke provjeren su odabir za prvi obrok u danu jer su organskog porijekla, ne sadrže pesticide, boje, umjetne arome niti konzervanse te su proizvedene od pažljivo odabranih sastojaka iz ekološke proizvodnje. U asortimanu dmBio žitarica, svatko će pronaći nešto za sebe.

Ako ste ljubitelji cjelovitih zobenih pahuljica i egzotičnog okusa, za idealan početak dana odaberite dmBio granolu s kokosom i bademima, dok je za sve koji preferiraju kombinaciju mliječne čokolade, riže s čokoladnim preljevom i malo bourbon vanilije, savršen odabir dmBio čokoladni müsli. Ovo je samo dio asortimana žitarica marke dmBio, dok vas ostatak čeka u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakZbog bržih rezultata i manjih rizika, franšizno poslovanje je sve popularnije
Sljedeći članakZGrappa Festival – Otkrijte svijet vrhunskih rakija i likera