giovanni-cernogoraz-urucuje-nagradeHrvatski je zlatni olimpijac na poklon dobio 10.000 kuna i 80 kilograma slatkih proizvoda

Zlatni olimpijac Giovanni Cernogoraz ovoga je vikenda, povodom održavanja finala 16. IAU Svjetskog prvenstva, posjetio Eko park Kraš u Bratini. Tom mu je prilikom Kraš, koji je jedan od sponzora ovogodišnjeg svjetskog prvenstva, priredio iznenađenje i donirao 10.000 kn i 80 kilograma Kraševih proizvoda, onoliko koliko je težak, priopćeno je iz ove konditorske kompanije.

giovanni-cernogoraz-i-marica-vidakovicEko park u Bratini se pokazao kao idealan prostor za organizaciju ovakvih natjecanja, a svoje oduševljenje nije mogao sakriti ni Giovanni: “Ambijent mi se jako sviđa, a Savez i Kraš su se, očekivano, pokazali kao izvrsni domaćini. Čini mi se da rezultat iz Londona sve više otvara vrata streljaštvu u Hrvatskoj i toplo se nadam da će ovaj sport dobiti više sponzora poput Kraša”, izjavio je olimpijski pobjednik.

Kraševa prokuristica Marica Vidaković također je izrazila zadovoljstvo ovom suradnjom riječima: “Jako mi je drago zbog ostvarenja suradnje s Giovannijem Cernogorazom kojega smo zbog iznimnih sportskih uspjeha odlučili i nagraditi. On je nedavno postigao velik rezultat i time zasigurno predstavlja uzor svim natjecateljima koji su se okupili u našem Eko parku.”

Ona je također nadodala kako se u parku vrlo brzo može očekivati i izgradnja trap staze.