Kontinuirani rast udjela na ukupnom tržištu drogerijskih proizvoda i porast broja kupaca koji svakodnevno posjećuju njihove prodavaonice obilježili su poslovanje dm-a u protekloj poslovnoj godini.

Time su u ovom drogerijskom lancu izrazito zadovoljni te pritom naglašavaju kako stabilnost poslovanja dm osigurava dobrom racionalizacijom i organizacijom poslovanja u svim resorima unutar tvrtke te koncentracijom na osnovni posao – maloprodaju drogerijske i parfumerijske robe.

Poslovanje dm-a usmjereno je ka kupcima i njihovim potrebama, kažu u dm-u, što se odražava i na njihovu vjernost.

“Kupcima izlazimo u susret s bogatim asortimanom u 152 prodavaonice diljem Hrvatske te našim programom lojalnosti Svijet prednosti koji osigurava uštede tijekom cijele godine. Kao i uvijek, u narednom razdoblju dm će se voditi dobrobiti naših kupaca. Za naše poslovanje to znači kreiranje i usavršavanje asortimana koji će im omogućiti zdrav i kvalitetan život, što ćemo osigurati širenjem ponude bezreceptnih lijekova i organskih proizvoda”, poručuju iz ove drogerije.

Na kraju, naglašavaju kako svoj razvoj u Hrvatskoj dm dugoročno vidi u investicijama u nove prodavaonice i nova radna mjesta uz uređenje i usavršavanje postojećih prodavaonica kako bi iskustvo kupovine bilo još ugodnije.