Logistička tvrtka Kuehne + Nagel Hrvatska objavila je danas kako je pokrenula redovitu zbirnu kamionsku liniju između Hrvatske i Italije koja je dostupna tri puta tjedno, a vrijeme prolaza čine tri do šest radnih dana pri čemu se dostava odnosno preuzimanje u Italiji obavlja u roku od 24 do 96 sati.

Sve Kuehne + Nagelove zbirne linije imaju fiksan raspored i tranzitno vrijeme, što uvelike poboljšava povezanost i pouzdanost pri planiranju dostave iz Italije za Hrvatsku i obratno, kažu u tvrtki.

Usluga od vrata do vrata, redovna veza preko Easthuba (Istočnoeuropskog zbirnog centra) i Italije (Treviso) te fiksno vrijeme prijevoza i planirani odlasci navode se kao ključna obilježja novouvedene zbirne linije.

“Naša poboljšana usluga cestovnog prijevoza jamči isporuku na definiranu adresu i mogućnost online praćenja prijevoza sustavom za praćenje statusa pošiljaka (KN Login). Pomoću KN Logina naši klijenti mogu primati informacije o prošlim i očekivanim statusima pošiljke te izvješća i analize transportnog procesa od samoga zaprimanja narudžbe do isporuke. Nadalje, tu je i opcija prikaza dokumenata koja omogućuje klijentima pregled dokumenata vezanih uz pošiljke, faktura, popisa pošiljki i druge informacije”, ističu iz tvrtke.

Grupa Kuehne + Nagel jedna je od vodećih svjetskih logističkih kompanija koja posluje na 1000 lokacija u više od 100 zemalja te zapošljava 63.000 djelatnika. Na tržištu je prisutna u poslovima pomorskog, zračnog i cestovnog prijevoza te ugovornoj logistici.