Dupinov brend Adria na sajmu SIAL

Inovativna slasna iznenađenja iz Dupina mogu se isprobati do četvrtka, 25. listopada, u dvorani 4 na štandu L60

Na najvećem svjetskom prehrambenom sajmu inovacija SIAL-u, koji se održava svake dvije godine, svoje proizvode pod brendom Adria predstavlja i domaća tvrtka Dupin. “Na ovogodišnjem sajmu u Parizu pripremili smo brojne degustacije i prezentacije slasnih noviteta – Adria keks s ružmarinom ili višnjom, Adria voćni kolač s okusom marelice i badema ili šljive, badema i cimeta te novo vrhunsko Adria ekstra djevičansko maslinovo ulje”, poručuju iz Dupina.

Adria proizvodi prisutni su na tržištima 11 zemalja, a može ih se naći u Estoniji, Engleskoj, Francuskoj, Japanu, Švedskoj, Ukrajini, Malti, Slovačkoj, Italiji, Sloveniji i BiH, a tvrtka je nedavno počela izvoziti i u Rusiju, Crnu Goru i Rumunjsku.

“Redovitim izlaganjima na poznatim svjetskim međunarodnim sajmovima u prehrambenoj industriji radimo na povećanju međunarodne prepoznatljivosti brenda”, objasnili su u Dupinu te zaključili kako su ponosni da kao hrvatski izvoznici mogu biti jednim od generatora razvoja i gospodarskoga rasta Hrvatske. Inovativna slasna iznenađenja iz Dupina mogu se isprobati do četvrtka, 25. listopada, u dvorani 4 na štandu L60.

Prethodni članakNa DIABLOGU 30 govornika i 11 sati programa
Sljedeći članakGodišnjica lansiranja Marsovog programa “Plan održivosti kroz generacije”