Džemovi Dida Boža odnedavno su na policama hrvatskih trgovina dostupni i u većim pakiranjima od 700 grama.

Kupci će i dalje moći kupovati ekološke džemove od smokava, smokava s narančom, kupina, višanja, jagoda i marelica u pakiranjima od 240 grama te džem od dunja u pakiranju od 220 grama, a sad su im dostupni i ekstra džemovi od smokava, smokava s narančom, kupina i višanja u pakiranjima koja su trostruko veća, a ujedno i dvostruko povoljnija.

Novi džemovi već se nalaze u trgovinama Konzuma, Plodina, Bille i Dione, po cijeni već od 29,99 kuna.

“Približavamo se zimskim blagdanima, razdoblju kad većina naših kupaca kupuje veće količine džemova za pripremu kolača i raznih drugih slastica i jela. Pri osmišljavanju većih pakiranja vodili smo se željom da naši najpopularniji džemovi budu kupcima još dostupniji, a da svojom ekstra kvalitetom ne odstupaju od razine najviše kvalitete koju smo postavili našom linijom ekoloških džemova. Ekstra džemovi u velikim pakiranjima već bilježe odlične prodajne rezultate, a vjerujemo kako nas očekuju još bolji u mjesecima koji su pred nama”, izjavio je Neb Chupin, direktor tvrtke Hermes International.

Posebnost namaza i džemova Dida Boža je mogućnost brojnih kombinacija s raznim namirnicama pa se tako, primjerice, Dida Boža džem od smokava izvrsno kombinira s kremastim i zrelim sirevima, sirevima s plemenitom plijesni, kozjim i ovčjim sirom, mascarponeom, ricottom i drugima.

Već su nekoliko godina prisutni na tržištu Sjedinjenih Američkih Država pod imenom Dalmatia, gdje su osvojili brojne nagrade na međunarodnim sajmovima hrane, degustacijama na neviđeno i u ocjenama stručnih časopisa.