Održana prva Ledo kulinarska radionica s poznatim glumcem Filipom Juričićem

Filip Juričić poznati hrvatski glumac danas je u Olive oil gallery predstavio Ledo Riblju juhu, potpunu inovaciju na svjetskom tržištu gastronomije. U opuštenoj atmosferi Filip Juričić pripremio je ukusnu riblju deliciju s potpisom Ledo kvalitete te iznenadio sve prisutne svojim kulinarskim sposobnostima.

“Kuhanje je moja strast i svojevrsni ispušni ventil te se često opuštam od dnevnog stresa upravo u kuhinji gdje stvaram kreativni gastro nered. Nažalost, u zadnje vrijeme zbog brojnih obaveza nemam više mnogo vremena za kuhanje te će me Ledo Riblja juha spasiti u sitnim večernjima satima kad se zaželim nečeg toplog, mirisnog i ukusnog”, izjavio je Juričić.

Kulinarska Ledo radionica, pod kuharskom palicom Filipa Juričića, na interaktivan i zanimljiv način predstavila je svima prisutnima proizvod koji će se po prvi puta naći ne samo na hrvatskom, već i na svjetskom tržištu.

Ledo Riblja juha sastoji se od velikih zamrznutih komada bijele ribe oslića i mediteranske mješavine začina, ne sadrži nikakva umjetna bojila niti konzervans, a što je najvažnije gotova je u svega petnaest minuta te je uvijek jednako dobrog okusa. Jedan proizvod dostatan je za jednu litru juhe.

Za maštovite kuharice i kuhare koji vole eksperimentirati u kuhinji te doraditi jela prema vlastitom ukusu, Ledo Riblja juha može se dodatno začiniti svježim peršinom, maslinovim uljem ili različitim povrćem.

Ljubitelji mediteranske kuhinje oduševit će se novom Ledo Ribljom juhom koja predstavlja savršeno balansiran obrok nisko kaloričnih vrijednosti te istovremeno primamljivih aroma. Uživanje u gurmanskim radostima prilika je za druženje s obitelji, prijateljima, dragim osobama ili jednostavno trenutak kad svatko može razveseliti samoga sebe.