Sendvič se danas smatra jednim od omiljenih praktičnih jela čije varijacije mogu biti zaista raznovrsne, ali se posebna pažnja sve više pridaje odabiru kvalitetnih namirnica. Kao ukusna zamjena za kruh i pecivo, somun sve češće postaje jedan od nezaobilaznih sastojaka sendviča.

Vinkovačka tvrtka PEKAR d.o.o. već se punih 30 godina bavi proizvodnjom svježih i zamrznutih pekarskih i slastičarskih proizvoda. PEKAR je trenutačno među TOP 10 hrvatskih tvrtki u toj branši, a mjesečno proizvedu više od milijun kilograma pekarskih proizvoda. Usred raznovrsnog asortimana ukusnih proizvoda široke namjene, posebno se ističe i SOMUN SENDVIČ iz serije proizvoda SOMUNI/LEPINJE.

Pekarov “SOMUN SENDVIČ” ručni je rad i dostupan je u gramaži od 120 g, a u potpunosti je prilagođen i za veleprodaju i za maloprodaju. Bilo da se radi o trgovini, trgovačkom lancu, fast foodu, pečenjari ili bilo kojem dijelu HoReCa sektora, Pekarov je “SOMUN SENDVIČ” u svojem prilagođenom pakiranju dostupan i distribuiran širom Hrvatske u vrlo kratkom roku.

Izuzetno dugotrajna svježina i bogat okus, uz vrlo jednostavnu pripremu i uspješno zadržanu vrhunsku kvalitetu, unatoč smrzavanju, predstavljaju bitne karakteristike ovog proizvoda. “SOMUN SENDVIČ” je smrznut i nije potrebna nikakva dodatna priprema, već samo otapanje na sobnoj temperaturi u trajanju od 30 do 60 minuta.

Proizvod “SOMUN SENDVIČ” zasigurno zadovoljava sve namjene i potrebe potrošača jer s lakoćom obogaćuje svaki sendvič, hot dog, kobasicu, kao i svaku drugu ukusnu kombinaciju.

Nakon tridesetogodišnjeg iskustva u proizvodnji, tvrtka PEKAR d.o.o. veliki naglasak stavlja na praćenje trendova te kvalitetu i izvrsnost proizvoda. Stoga je i “SOMUN SENDVIČ”, kao i svi ostali proizvodi iz asortimana, označen s Clean Label oznakom (ne sadrži e-brojeve) i Halal certifikatom, dok sama tvrtka PEKAR d.o.o. posjeduje IFS certifikat.

Svaki dan sa srcem od 1989. godine.
Već 30 godina s Vama!