Favorit pivo s ponosom predstavlja i nove članove obitelji, sada u jedinstvenom pakiranju i u nepovratnim twist of reljefnim bocama 0,2 l – Sportsko pivo u boci.

favorit-golds-largefavorit-rosso-largeU ponudi se nalazi premium izdanje klasičnog Favorita – vrhunsko Favorit svijetlo pivo – pravo pivo s pravim omjerom osvježenja i ugodne pivske gorčine, zlatne boje i postojane pjene, kao piva na koje su zbog njegove kvalitete i prihvaćenosti u Istarskoj pivovari posebno ponosni. Potpisuje ga se atributom Gold’s jer dolazi od zlatnog Favorita.

Inspirirani kako mitovima i legendama, tako i plodnom istarskom crvenom zemljom, predstavljeno je Favorit Rosso – crveno pivo, posebno pripravljeno da stvori opojni i pitki užitak svima željnima piva s posebnom atmosferom i stoga obojenog prirodnim karamelom koji mu daje karakterističnu boju, ali i poseban okus dobiven biranim aromatskim hmeljom.

Potpisano je s Ishtar’s – u čast boginje Ishtar kojoj je po predaji pivo davalo snagu i koja je simbol seksualnosti i plodnosti.

Svima koji traže pravo pivsko osvježenje sa smanjenim alkoholnim udjelom u ponudi je i novo Favorit Leggero – lagano pivo, izuzetno pogodno u vrijeme ljetnih vrućina ili nakon fizičkih aktivnosti te stoga naglašenog sportskog karaktera. Odgovara mu stoga potpis Sport’s.

favorit-radler-largefavorit-leggero-largeIstarska pivovara na tržište je plasirala i Favorit Radler i to prvi u velikom pakiranju, ali prvo i u sportskom pakiranju, posebno prikladnom za ovu kategoriju.

Favorit Radler prepoznat je po vrhunskom okusu grejpa obogaćenog limetom. Osim voća, Favorit Radler nosi i potpis biciklista jer je radler originalno napravljen kao vrhunsko osvježenje za bicikliste što bi i bio doslovni prijevod njemačke riječi radler – biciklist.

Iz srca Istre, pokraj izvora Sv. Ivana u Buzetu, dolazi i istarsko omiljeno pivo, zlatno Favorit pivo.

Uz dužnu brigu o svakoj kapi piva, velika se briga posvećuje i brizi o okolišu i očuvanosti prirodnih bogatstava Istre, koje je važno zaštititi i sačuvati za budućnost.