kras-express-redizajn-cba-midiPrehrambena kompanija Kraš dala je redizajnirati pakiranje svog popularnog i dugovječnog čokoladnog napitka Kraš Express.

Novi izgled ambalaže rezultat je suradnje Kraša s međunarodnom kreativnom agencijom CB’a sa sjedištem u Parizu, a za maskotu Kraš Expressa uzeta je prepoznatljiva ilustracija vlaka.

Kraš je lider u konditorskoj industriji jugoistočne Europe već duže od stoljeća, a agencija CB’a imala je zadatak napraviti redizajn popularnog doručka za djecu s ciljem oživljavanja brenda i naglašavanja vodećeg mjesta Kraš Expressa u ovoj kategoriji proizvoda, navode iz CB’a.

Povezivanjem brenda s njegovom prošlošću naglašeno je u povratku originalne maskote – Kraš Express vlaka, koji se pretvara u junaka cijelog pakiranja. Modernizirana i personificirana ilustracija vlaka na emocionalnoj razini ostvaruje vezu s roditeljima i njihovom djecom kroz međugeneracijski pristup i s naglaskom na nostalgiju.

Također je važna novina crvena pozadina na svim pakiranjima iz linije proizvoda kako bi se postigla snažnija prisutnost proizvoda na polici.

Novi CB’a dizajn implementiran je i na nedavne ekstenzije brenda Kraš Express, poput čajnog peciva.