ana stunicFranck je na današnjem Cool Up! partyju u Johannu Francku predstavio novi osvježavajući napitak od esencije čaja koji se priprema s vodom i puno leda – Franck Cool Up!

Franckov profesionalni barista Josip Novačić pripremao je atraktivne bezalkoholne Cool Up! koktele, a u novom su osvježenju, između ostalih, uživale i Ana Stunić, televizijska voditeljica, te glumica Marija Borić.

Franck Cool Up! dostupan je u tri okusa koji savršeno rashlađuju i gase žeđ: Pepermint, Zeleni čaj i Jabuka Mix. Dostupni su kao sirupi u pojedinačnim stick pakiranjima, koje se lako pomiješa s vodom i ledom, a moguće ih je piti samostalno ili pak kao bezalkoholne koktele sa svježim voćem.

“Franck Cool Up! prava je kreacija prirode u čaši s obzirom na to da sadrži isključivo prirodne sastojke, bez umjetnih sladila, bojila i aroma što će ljubitelji prirodnih napitaka posebno cijeniti tijekom cijele godine. Ujedno, praktičnost pakiranja omogućuje brzu i jednostavnu pripremu i konzumaciju u vašem najdražem kafiću ili restoranu”, istaknula je Ines Umićević, brend menadžerica za kategoriju čaja u Francku.

Jabuka Mix odlično se sljubljuje s listićima mente i kriškama naranče za lagano osvježenje. Svi oni koji vole malo intenzivnije okuse trebali bi probati Pepermint Cool Up! okus pomiješan s limetom i listićima metvice, dok je za ljubitelje zelenog čaja idealan koktel Franck Cool Up! Zeleni čaj okus s dodatkom svježeg limuna i đumbira.

Napitak je dostupan u HoReCa kanalima diljem Hrvatske, pa tako i u vašem omiljenom kafiću, a sve što trebate je samo zatražiti od konobara da vam pripremi osvježavajući Cool Up! bezalkoholni koktel s jednim od tri raspoloživa okusa.

PROMO