Franck Jubilarna uvijek uz tebe

U srcu svakog posebnog trenutka nalazi se nešto što ga čini nezaboravnim. U Francku su to dugogodišnja tradicija vrhunske kave i inovativan pristup, a Franck Jubilarna ističe se kao ogledni primjerak izvrsnosti okusa i kvalitete kojoj je kompanija oduvijek bila posvećena.

Ovih dana možemo se prisjetiti i TV spota nagrađivane marketinške kampanje za Jubilarnu kavu, koja potrošače poziva da uživaju u svakom trenutku dana, neovisno o okolnostima – bili sami ili u društvu. Kampanja nas vodi kroz emotivnu priču o životu, podsjećajući nas na važnost slatkih i gorkih iskustava, a sve kroz analogiju s jedinstvenim okusom dobro nam poznate Jubilarne kave, i uz poruku “Baš kao život”.

U bogatom okusu Jubilarne kave uživamo još od 1972. godine, a otkada je 1993. prvi put na police stigla vakuumirana u obliku ciglice, po čemu je i dobila naziv, Franck Jubilarna postala je ikona u svijetu kava. Vakuum pakiranje omogućilo je da kava zadržava svježinu uz bogat i prepoznatljiv čokoladni okus. Konkretnije, vakuum pakiranje jamči očuvanje kave od utjecaja kisika, vlage i drugih elemenata iz okruženja.

Kombinacijom najboljih vrsta arabica i robusta kave iz Srednje i Južne Amerike i Azije, Jubilarna utjelovljuje tradiciju kvalitete po kojoj je Franck prepoznatljiv, a ako tome dodamo i bogati čokoladni okus te neodoljiv miris koji ju karakterizira, jasno je zašto kroz godine ostaje prvi izbor ljubitelja ovog toplog napitka.

Novost u ponudi tijekom blagdana
Ovogodišnje posebno iznenađenje pred blagdane dolazi u obliku Franck Jubilarna promo pakiranja. Ponuda uključuje 2 x Jubilarna Original pakiranje od 250 grama i limenku na poklon. Ova elegantna limenka nije samo funkcionalni dodatak kuhinji s obzirom da je idealna za čuvanje arome kave, već i stilski detalj kojeg je, u originalu i to na prvom pakiranju Jubilarne, potpisao akademski slikar Zvonimir Faist.

Današnje, moderno ruho Jubilarne dolazi s “descriptorom” Original, a prepoznatljiva djevojka koja krasi naličje pakiranja maknuta je iz svog “okvira”. Na pakiranju su tako dostupne i informacije o porijeklu kave, kompas kojim se komunicira intenzitet okusa, upute za pripremu te ostale informacije.

Franck Jubilarna promo pakiranje dolazi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 7,18 eura, a dostupno je u svim trgovinama, kao i na Franck web shopu.

Prethodni članakOtkrijte Slatki Zrinjevac
Sljedeći članakGdje je nestala Maja Šuput?