Najpoznatiji proizvod Franck kave je Jubilarna kava Exclusive 250 g, poznatija kao ciglica, a posljednjih nekoliko godina značajan rast bilježe Franck cafe instant kava Classical i Gold, osobito limenke Classical 100 g te bočice Gold 100 g, navode iz proizvođača.

U ponudi su još Franck cafe cappuccino u okusima Classic, Vanilija, Čokolada i Irish cream.

Ove godine predstavljen je i Cappuccino s manje šećera te Cappuccino Bez kofeina, a upravo se priprema izlazak Franck cafe Zimskog cappuccina.

U super premium segmentima Franck je prisutan s brendovima Guatemala 100% arabica u segmentu konzumne kave, te Franck cafe Brasil 100% arabica u segmentu instant kave.

Nedavno je tržištu predstavljena i nova Costa Rica 100% arabica super premium kava.

“Franck je prisutan u svim segmentima kave u većini kojih je i tržišni lider. U kategoriji konzumne kave sa svoja četiri brenda lider smo s gotovo 60% udjela na tržištu. U kategoriji instant mixeva s brendovima Franck cafe i Gloria vodeći smo s 40% tržišnog udjela, dok u kategoriji instant kave držimo drugu poziciju uz uzlazni trend”, ističe Ivica Srakočić, Marketing Manager, te dodaje kako u nadolazećim mjesecima Franck planira predstaviti brojne novitete na tržištu.