nestle-8-zitarica-medŽitne pahuljice s probioticima, koje pomažu jačanju prirodnog imuniteta djeteta, i gotov mliječni obrok sa žitaricama – idealan za upotrebu van kuće,  jedinstveni su proizvodi na tržištu

Nestlé je najveći proizvođač dječje hrane u svijetu s tradicijom dužom od 140 godina.

Asortiman Nestlé dječje hrane sastoji se od kašica (voćne, mesne, povrtne, za laku noć) u pakiranju od 190 i 220 grama, žitnih pahuljica u pakiranju od 250 grama, gotovih mliječnih obroka sa žitaricama u pakiranju od 500 ml te mliječnih deserata.

Upravo su mliječni deserti postali jako popularni zbog svog praktičnog pakiranja u plastične čašice 4×100 grama, u voćnoj varijanti (banana, marelica, borovnica, malina) ili varijanti sličnoj pudingu (vanilija, čokolada, keks, riža na mlijeku).

Nestlé proizvodi prije dolaska na tržište prolaze stroga ispitivanja i kontrole u posebnim istraživačkim centrima, a sastavom su potpuno prilagođeni bebama i maloj djeci (obogaćeni vitaminima i mineralima, bez dodatka šećera, bez soli ili sa smanjenom količinom soli, iz organskog uzgoja).

“Neki od naših proizvoda su potpuno jedinstveni na tržištu npr. Žitne pahuljice s probioticima, koje pomažu jačanju prirodnog imuniteta djeteta, ili gotov mliječni obrok sa žitaricama – idealan za upotrebu van kuće”, navodi Petra Draškić, brend menadžerica iz tvrtke Nestlé Adriatic.