kutija-s-ruckom_deckiOvog proljeća razveselite svoje najmlađe razigranim dječjim poklon paketima.

Ususret nadolazećem Europskom nogometnom prvenstvu Atlantic grupa je pripremila Fun box s pamučnom navijačkom majicom i popularnim “kockicama”, osvježenjem uz Rauch Yippy sok od jabuke i Dinowaurs surprise egg s igračkom iznenađenja, bombončićima i naljepnicom.

Fun box za djevojčice sadrži pamučnu majicu s uvijek interesantnim likom vile, Minis surprise egg s figuricom Minis konjića, gumicom za brisanje i bombončićima te također Rauchov Yippi sok od jabuke za osvježenje.

Preporučena MPC: 24,99 kn

Barcaffe Classic + knjiga
Postoji tisuću načina kako nekome reći da ga voliš ili da ti je drag, a ponekad je dovoljna samo lijepa gesta ili mali dar.

Idealan poklon za vaše najdraže ili jednostavno dar kojim ćete nagraditi sami sebe mogu biti upravo novi Barcaffe poklon paketi koji sadrže Barcaffe kavu 250 g i knjigu.

Dok ispijate šalicu omiljene Barcaffe Classic kave, zanosnog mirisa i punog okusa, opustite se uz hit roman “Biosupruga” Michala Viewegha, humoristično štivo za sve u braku i one koji o tome razmišljaju ili roman “Tajni život Pippe Lee”, Rebecce Miller, intrigantno i zanimljivo štivo o tajnama i skrivenoj senzualnosti, obitelji, ljubavi, odanosti i kompromisima.

Preporučena MPC: 19,99 kn

PROMO