Tvrtka GA bijela tehnika otvorila je u petak novi prodajni salon u Zagrebu površine 600 četvornih metara kao svoju ukupno 11. prodavaonicu u Hrvatskoj.

ga-bijela-tehnika-interijerRadi se o lancu specijaliziranih trgovina bijele tehnike i kuhinja renomiranih europskih proizvođača. U novootvorenom izložbeno-prodajnom centru u ponudi se nalazi ukupno 4500 artikala bijele tehnike vodećih svjetskih brendova kao što su Bosch, Siemens, Candy, Gorenje, Electrolux, AEG, Zanussi, Whirlpool, Liebherr i Blanco. Također je izloženo i 16 kuhinja različitih boja, dizajna i materijala, među kojima se posebno ističu kuhinje poznatog njemačkog proizvođača Noblessa s pet godina garancije.

Među svoje glavne prednosti pred konkurencijom iz GA Bijele tehnike ističu implementaciju moderniziranog just in time sustava što kupcu omogućava da, uz korištenje sofisticiranog online pretraživača, u kratkom roku naruči te dobije željeni proizvod.

Direktor GA Bijele tehnike Robert Beber prilikom otvaranja nove poslovnice na prvo mjesto je istaknuo stručnost zaposlenika i primjeren odnos prema kupcu.

„U današnje vrijeme teško ćete u nekoj trgovini od prodavača dobiti osmijeh, a još teže da će vam trgovac znati objasniti zašto neki aparat stoji više ili da će vam posvetiti dovoljno vremena da pronađete ono što tražite. Zato ulažemo veliki trud, vrijeme i novac u stalne edukacije naših trgovaca kako bi bili sposobni odgovoriti na sve upite i zahtjeve kupaca te ih savjetovati prilikom izbora“, naglasio je Beber.

Uz 11 franšiznih prodajnih mjesta na području Hrvatske, GA bijela tehnika do kraja godine planira otvoriti još najmanje pet franšiznih prodavaonica.

Po jedna trgovina nalazi se u Bjelovaru, Sisku, Osijeku, Slavonskom Brodu, Rijeci, Poreču i Metkoviću te četiri u Zagrebu.