Heineken Silver stiže na hrvatsko tržište

Osvježavajuć lager laganog okusa s nešto manje alkohola i manje gorčine – novi pogled na pivo idealno za nove generacije odraslih potrošača

Heineken Hrvatska je objavio da se u svim prodajnim kanalima na našem tržištu odsad nalazi novo, premium lager pivo Heineken Silver.

Heineken Silver proizvodi se od 100% prirodnih sastojka: ječmenog slada, vode te posebnog A-kvasca. Iako zadržava prepoznatljivu Heinekenovu voćnu aromu, nudi nešto niži postotak alkohola (4%) te manju gorčinu. Uz to, proces lageriranja na ledeno hladnoj temperaturi od -1°C čini ga iznimno osvježavajućim te mu daje lagan, uravnotežen okus.

Novi član obitelji Heineken mogao bi se posebno svidjeti punoljetnim pripadnicima generacija Z i Y jer je njegova receptura prilagođena njihovim preferencijama kad je riječ o manjoj gorčini te nižem udjelu alkohola, a time i kalorija. Također, Heineken Silver savršen je izbor za konzumaciju uz roštilj ili na pikniku, uz gaming kod kuće, na koncertima ili u klubovima, ali i tijekom svih drugih događanja na kojima se okupljaju prijatelji kako bi otvorenog uma uživali u životu i druženju.

“Povijest brenda Heineken je povijest pivske izvrsnosti i stalnih inovacija. Neprestano pratimo i prilagođavamo se promjenama u ukusima potrošača. Heineken Silver stvorili smo s istom strašću prema kvaliteti i samo prirodnim sastojcima. Smatramo ga svježim pogledom na pivo – s manje alkohola i gorčine te nam je drago da će se u to moći uvjeriti i potrošači u Hrvatskoj”, poručila je Ružica Račić Mršo, direktorica marketinga u Heinekenu Hrvatska.

Vrhunska kvaliteta i lagan okus piva Heineken Silver odražavaju se i njegovim pakiranjem. Uz prepoznatljivu Heinekenovu zelenu boju, na limenci i etiketi boce sad dominiraju srebrna podloga te detalji i natpisi u novoj plavozelenoj boji.

Heineken Silver od svibnja kreće u prodaju na nacionalnoj razini u limenkama 0,5 L, u novom pakiranju “sleek” limenci 4×0,33 L te staklenim bocama od 0,33 L. Bit će dostupan na svim prodajnim mjestima na kojima se mogu naći i drugi proizvodi iz portfelja Heinekena Hrvatska.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPRO PR konferencija: Odgovorno komuniciranje važnije no ikada
Sljedeći članakNova osvježavajuća doza vitamina iz Cedevite u još nikad viđenom obliku