Hello Kitty Wines u asortimanu tvrtke Valentić

Posebno selektiranim urodom, te dugogodišnjom ugovorenom licencom, uz pomoć tvrtke Valentić d.o.o. iz Sesveta, na naše tržište je došla linija pjenušavih vina pod nazivom "Hello Kitty sparkling rose"

Uskoro će naše tržište biti bogatije za liniju pjenušavih vina talijanske vinske kuće Torti, obiteljske vinarije smještene na obroncima brežuljaka Oltrepo Pavese u sjevernoj Italiji, u pokrajini Lombardiji. Posebno selektiranim urodom, te dugogodišnjom ugovorenom licencom, uz pomoć tvrtke Valentić d.o.o. iz Sesveta, na naše tržište je došla linija pjenušavih vina pod nazivom “Hello Kitty sparkling rose”. Pakiranja su elegantna u limitiranim serijama ružičaste boje s karakterističnim Hello Kitty oznakama.

Ovo pjenušavo vino deklarirano je kao: “Vinificirano u rose” Martinotti metodom, svijetlo je ružičaste boje, skladnog okusa, uravnoteženo prirodnim mjehurićima u cijeloj svojoj strukturi, slatko cvjetne arome, dobiveno od sorti grožđa Pinot Noir i Chardonnay. Poslužuje se na temperaturi od 8-10°C kao aperitiv, uz plodove mora, školjke, sushi, ribe, kamenice kao i uz bijelo i crveno meso.

Crveno vino Hello Kitty Pinot Noir

Crveno vino Hello Kitty Pinot Noir, koje dolazi iz iste vinarije, spravljeno je od 100% grožđa Pinot Noir, ručno ubranog i selektiranog. Svježeg i elegantnog tijela s osjetljivim parfemima crne trešnje, okusima jagode i maline, ovo se vino idealno sljubljuje s jelima od divljači, gljivama, janjetinom, jakim sirevima, lososom i slično. Temperatura posluživanja je 18°C.

Svi omoti ovih pjenušaca kao i Pinot Noira zasigurno će privući žensku publiku koja sa sjetom gleda na prošlost i djevojaštvo. Uz pjenušce i vino vinarije Torti njihova će sjeta zasigurno biti ugodnije i lakše preboljena.

Za dodatne informacije posjetite valentic-drinks.com.