Schlumberger pjenušava vina u ponudi Valentića

Schlumberger pjenušci koriste grožđe isključivo iz austrijskih regija te su nositelji "Zaštićene oznake izvornosti", a sve linije proizvode se tradicionalnom metodom

Schlumberger je novo renomirano ime u zastupničkom portfelju tvrtke Valentić iz Sesveta. Od sada se pjenušava vina ovog austrijskog proizvođača mogu pronaći na policama trgovačkih lanaca i specijaliziranih diskonta pića diljem Hrvatske. Schlumberger je čuven po svojim vrhunskim pjenušavim vinima koja predstavljaju ponos ove kuće od 1842. godine. Posebnosti ovog najstarijeg vinskog brenda u Austriji doprinosi i jedinstveni vinski podrum koji se proteže kilometrima ispod samog centra Beča.

Schlumberger pjenušci koriste grožđe isključivo iz austrijskih regija te su nositelji “Zaštićene oznake izvornosti”. Sve linije pjenušaca proizvode se tradicionalnom metodom. Nakon fermentacije u inoks tankovima maceracija se na kvascima odvija najmanje 12 mjeseci u bocama. U ponudi se nalaze: Schlumberger White Ice Secco i Schlumberger Sparkling Brut Klassik koji su dobiveni od sorti Chardonnay, Pinot blanc i Welschriesling, dok je Schlumberger Rose Ice Secco dobiven od sorti Blaufränkisch i Zweigelt.

Sve što treba je dobro ohladiti pjenušce i uživati u dobrom društvu u vrućim ljetnim danima koji nam dolaze. Više o ovoj liniji i ostalom asortimanu dostupno je na: valentic-drinks.com.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakHakom: Prihodi na hrvatskom poštanskom tržištu porasli 8,5 posto
Sljedeći članakGym Water