Aktivnosti HUREKE su podržali hrvatski reprezentativci Luka Modrić, Mateo Kovačić, Danijel Subašić i umirovljeni nogometaši Dario Šimić, Mario Jurić i Mario Stanić

Hrvatska udruga za ranu edukaciju osnovana je u Hrvatskoj s ciljem da djeci omogući učenje i napredovanje već od najranije dobi, a djeci s neurorazvojnim poremećajima uspješan start i sigurniju budućnost.

U današnje vrijeme roditelji postaju sve aktivniji po pitanju rane edukacije djece. Sve više pohađaju radionice, predavanja i informiraju se kako bi u podučavanju svoje djece bili što uspješniji. No nakon prvobitnog oduševljenja i spoznaje koliko je rana edukacija važna i kako smo mi zapravo glavni ključ budućeg uspjeha naše djece, entuzijazam vrlo brzo splasne.

Razlog tomu je činjenica da je većina seminara usmjerena prema edukaciji roditelja i naglašavanju važnosti edukacije, ali kada roditelji trebaju poduzeti nešto u praksi, zapravo ne znaju otkuda krenuti.

Priprema materijala za učenje drugi je razlog odustajanja, jer ona zahtijeva opširno znanje, mnogo slobodnog vremena i sa sobom nosi prilično visoke troškove.

HIPER softver za ranu edukaciju omogućit će roditeljima da svoju djecu uključe u program rane edukacije od najranije dobi. Praktičan i interaktivan program sam će voditi djecu i roditelje u edukaciji i osigurati im da za manje od 10 minuta dnevno zadovolje visoke ciljeve postavljene suvremenim programima rane edukacije.

Djeca koja se uključe u HIPER program rane edukacije steći će izrazito velike količine općeg znanja, razviti samopouzdanje, unaprijediti komunikacijske vještine i stvoriti podlogu za lakše svladavanje zahtjeva koje će pred njih staviti formalno školsko obrazovanje.

Dario Šimić i Mario Jurić, osnivači “Nogometnog sindikata” u Hrvatskoj, umirovljeni profesionalni nogometaši, među prvima su prepoznali važnost projekta i podržali aktivnosti HUREKE usmjerene prema razvoju softvera rane edukacije u Hrvatskoj. Njihova nastojanja da skrenu pozornost na to kako od nogometa može živjeti samo mali broj ljudi, osobito u maloj zemlji kao što je Hrvatska, time su dobila i novu dimenziju.

Suradnjom s udrugom HUREKA omogućit će svim mladim nogometašima u Hrvatskoj da od rane dobi, kada se počinju baviti nogometom, usporedno grade i obrazovnu podlogu za daljnje školovanje i izgradnju druge karijere, kojom će se moći baviti po završetku profesionalnoga nogometnog puta.

HIPER interaktivni softver za edukaciju i razvoj bit će dostupan krajem godine. Svojim doprinosom podržite i Vi naša nastojanja. Osigurajmo zajedno bolju budućnost za svu djecu Hrvatske.

Udruga za ranu edukaciju – HUREKA
Gradiščanska 30, 10000 Zagreb
IBAN: HR9024840081135021434
LINK ZA HUREKA CROWDFUNDING KAMPANJU:
https://www.indiegogo.com/project/preview/d79a6f6c