davor-gavran-slaven-bilic-ivo-susak-zorislav-srebricOžujsko pivo donosi nacionalni Ožujsko Kup i vrijednu nagradu od 100.000 kuna

Ožujsko pivo, u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS), već drugu godinu zaredom organizira malonogometni turnir, Ožujsko kup, koji se ovoga puta održava diljem Hrvatske. U sklopu 32 kvalifikacijska turnira nogometnim zaljubljenicima – rekreativnim igračima nogometa – pruža se mogućnost ulaska u veliko finale i natjecanje za vrijedno prvo mjesto koje donosi 100 tisuća kuna.

Na redovnoj konferenciji za novinare Hrvatskog nogometnog saveza Ožujsko Kup je predstavila Anita Boltužić, direktorica marketinga Zagrebačke pivovare, istaknuvši zadovoljstvo uspjehom ovog projekta koji je iz prošlogodišnjeg regionalnog okvira prerastao, prema odazivu i reakcijama, u izuzetno uspješan nacionalni sportski događaj.

Utakmice kvalifikacijskih turnira se odigravaju od 07. svibnja i traju do 17. srpnja, dok će se veliko finale, na kojem će sudjelovati najbolje 32 ekipe, održati početkom rujna.

Nogometni znalci koji se nađu u prve tri momčadi svakog kvalifikacijskog turnira, pored nogometne opreme, osvajaju i ulaznicu za veliko finale s kojeg će prvoplasirani odnijeti kući 100.000 kn, drugoplasirani 20.000 kn, a trećeplasirana ekipa će podijeliti 10.000 kn.

Na turnir se zainteresirane ekipe još mogu prijaviti putem on-line prijavnice na www.ozujsko.com.

Veliki odaziv malonogometnih ekipa na ovogodišnji Ožujsko Kup, osim vrijednih nagrada, duguje uspješnoj i atraktivnoj kampanji na kojoj su Ožujsko nogometne navijačice pozivale na sudjelovanje na kup. Osim što su dio reklamne kampanje, posebno okupljene nogometne navijačice na finalu će atraktivnim koreografijama, koje osmišljava Ivona Brnelić, bodriti ekipe i zagrijati atmosferu na događaju istinskih zaljubljenika u nogomet, ističu iz Zagrebačke pivovare.