ozujsko-kup-2012-largeUsusret vrućem nogometnom ljetu, Ožujsko pivo u partnerstvu s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS) i ove godine donosi najveći malonogometni nacionalni turnir Ožujsko Kup na kojem najbolja amaterska nogometna ekipa ima priliku osvojiti vrijednu nagradu od 100.000 kuna, izvijestili su iz Zagrebačke pivovare.

Na turnir se mogu prijaviti ekipe od deset igrača tako da pravilno popunjenoj prijavnici prilože i 100 čepova Žuje. Sva pravila turnira i kafići Ožujskog piva, na kojima se skupljaju prijavnice i čepovi, mogu se pronaći na internetskoj stranici www.ozujsko.com.

Tako će na kvalifikacijskim utakmicama i u utrci za 100.000 kuna imati priliku po turniru sudjelovati 32 najbrže malonogometne ekipe s pravilno popunjenim prijavnicama.

Nacionalni malonogometni Ožujsko Kup raspoređen je po regijama pa će se 16 kvalifikacijskih utakmica igrati u Zagrebu (Klinček, Nog. akademija Marić i Rudeš), Lučkom, Velikoj Gorici, Sesvetama, Virovitici, Puli (Veli vrh), Križevcima, Splitu, Dubrovniku, Novom Marofu, Rijeci (na Zametu i Vežici), Zadru i u Osijeku.

Veliko finale, u koje ulaze pobjednici kvalifikacijskih turnira, bit će održano 2. lipnja u Splitu, uz atraktivan koncert i vruću nogometnu borbu za 100.000 kuna.

Ožujsko Kup svoj uspjeh, osim jedinstvenoj novčanoj nagradi, zahvaljuje i pružanju kvalitetnih uvjeta za vrhunsku nogometnu zabavu za nogometaše amatere u cijeloj Hrvatskoj. Osim uživanja u vrhunskom nogometu u jeku Europskog nogometnog prvenstva, Ožujsko pivo svim zaljubljenicima u nogomet omogućuje da sa svojim društvom zaigraju nogomet i osvoje vrijedne nagrade, ali ponajprije da se izvrsno zabave u svojoj lokalnoj zajednici, poručuju iz Zagrebačke pivovare.