matko bolanca-midiNovim predsjednikom Nadzornog odbora tvrtke Pevec d.d. u periodu od četiri godine, imenovan je Matko Bolanča.

Na Glavnoj skupštini društva Pevec d.d., održanoj u Bjelovaru, izabran je novi Nadzorni odbor društva. Novim članovima NO-a imenovani su Marko Varga, Slaven Marinčić, Mladen Mikolčević, Markica Raić i Željko Mandić.

Novi predsjednik Nadzornog odbora tvrtke Pevec d.d. je Matko Bolanča, a zamjenik predsjednika Željko Mandić. Članovi Nadzornog odbora imenovani su na zadovoljstvo dioničara i dobavljača tvrtke kojima je cilj daljini rast i razvoj Pevec d.d.

Novi predsjednik NO-a Peveca Matko Bolanča povodom imenovanja naglasio je kako u skorijoj budućnosti te radu tvrtke svim dioničarima i radnicima Peveca d.d. jamči daljnji rast poslovanja i ostvarivanja poslovnih rezultata.

“Cilj nam je i nadalje unaprjeđivati sveukupno poslovanje te učiniti Pevec d.d. jednom od najprosperitetnijih tvrtki na hrvatskom tržištu, a i šire. Potencijal i strateški plan postoje i svi preduvjeti su osigurani kako bismo ostvarili visoko zacrtane planove i osigurali očekivane poslovne rezultate i imperative koji su pred nama”, istaknuo je predsjednik Nadzornog odbora Pevec d.d. Matko Bolanča.