piroid-mobilni-aparatMožda je manje poznato da je Neva, članica Atlantic Grupe, osim kozmetike i najstariji proizvođač insekticida i repelenata na ovim prostorima. Stariji među nama zasigurno će se prisjetiti kultnih Nevinih brendova kao što su Molin, Gmizin, Neopitroid ili Dipterol.

Nastali na dugogodišnjoj tradiciji i originalnim recepturama Plive, insekticidni i repelentni proizvodi Neve na tržištu su zadnjih godina prisutni u obliku dva brenda: Pitroid (insekticidi) i Dipterol (repelenti).

Pod brendom Pitroid nudi se najširi asortiman proizvoda za sve potrebe: sredstva protiv letećih kukaca (komaraca i velikih kukaca, kao što su muhe, moljci i ose), “gmižućih” (mrava, žohara i drugih) i univerzalne proizvode.

Asortiman Pitroida obuhvaća električne uređaje s tabletama i tekućinom, sprejeve i mamce za upotrebu u zatvorenom prostoru te baterijske uređaje protiv komaraca, trake, spirale, muholovke i posipe u vanjskoj zaštiti.

“Ova širina asortimana osigurava nam elastičan pristup svim kanalima i formatima prodaje pa trgovac ostvaruje prednost u kategoriji jer nudi cjeloviti insekticidni i repelentni asortiman koji kupcima omogućava izbor prema njihovim navikama, potrebama i udobnosti upotrebe”, ističu iz proizvođača.