Plidenta BIO

Plidenta BIO zubne paste sadrže 100% prirodne arome paprene metvice, klinčića i anisa. Pogodne su za svakodnevnu uporabu i sve su veganske

Plidenta BIO prva je BIO linija prirodnih zubnih pasti protiv najčešćih stanja i indikacija zubi i desni inspirirana tradicionalnom hrvatskom prirodnom narodnom medicinom. Zubne paste Plidenta BIO sadrže cijelu lepezu 100% prirodnih sastojaka koji se koriste u higijeni i terapiji zubi i usne šupljine kao što su kadulja, ružmarin, kamilica, lipa, bijeli sljez, različak, maslina, divlji kesten, cvijet naranče, morska sol i druge. Pasta ne sadrži konzervanse, bojila, paraben i sodium lauryl sulfate (SLS). Plidenta BIO zubne paste sadrže 100% prirodne arome paprene metvice, klinčića i anisa. Pogodne su za svakodnevnu uporabu. Sve su Plidente veganske.

“U godini kada slavimo 35. rođendan Plidente, nagrada Odabrani proizvod godine dolazi kao još jedna potvrda kvalitete, inovativnosti i stručnosti timu koji stoji iza svake Plidenta zubne paste. Plidenta je stvorena za zdrave i lijepe zube, a liderska pozicija na hrvatskom tržištu dokaz je da su Plidentini kupci privrženi svojoj pasti već dugi niz godina. Posebno smo ponosni na tu dugogodišnju emocionalnu povezanost s našim potrošačima i na ukupno iskustvo i zadovoljstvo koje potrošači dobivaju kupnjom i potrošnjom Plidente, a koje pokazuje i osvajanja ove prestižne nagrade. Zato #pokažimozube”, izjavili su iz Neve.