agrokor-vina-lakoca-nagradna-igra-wideGlavna nagrada vikend za osam osoba u Vili u Motovunu

U petak su u Agrokor vinima, u prisustvu javnog bilježnika i predstavnika Agrokor vina, izvučeni dobitnici nagradne igre “Lakoća” koja je trajala od 15. siječnja do 15. ožujka 2012. godine.

U nagradnoj igri mogli su sudjelovati punoljetni građani koji su prošli jedinstvenu avanturu s Vinima Laguna u interaktivnom filmu koji se nalazi na web stranici www.lakocapostojanja.com.

Glavnu nagradu, vikend za osam osoba u Vili u Motovunu, osvojila je Kristina Matijaš, a podijeljene su i utješne nagrade, poklon paketi Vina Laguna.

Nagradna igra organizirana je povodom predstavljanja novog vizualnog identiteta Vina Laguna. Po prvi puta na hrvatskom tržištu, priča o proizvodu i njegovom novom vizualnom identitetu ispričana je interaktivnom digitalnom bajkom koja poziva na zajedničko putovanje, otkrivanje ljepota Istre i otkrivanje Vina Laguna.

Na tržištu su u ponudi Malvazija, Chardonnay, Pinot bijeli, Pinot sivi i Cabernet sauvignon rose Vina Laguna. To su mlada vina prožeta lakoćom i svježinom umjerene klime te savršeno pristaju uz jadransku ribu i rakove, istarsku paštu, meso, sireve i plodove istarske zemlje. Uskoro iz Vina Laguna u novom ruhu stižu i nove sorte.