Ja TRGOVAC rujan 2023.

Srdačan pozdrav

Pozdravljanje i rastanci rijetko su kome omiljena kućna radinost, ali to nam je u životu svima neizbježno. Odlazimo da bismo negdje stigli, kako bismo otkrili nešto novo, suočili se s novim izazovima slijedeći neki svoj životni ili karijerni put, a to uvijek sa sobom nosi suočavanje s tim nimalo lakim trenucima rastanka i pozdravljanja s dragim ljudima.

Zaključili smo evo naš 125. broj magazina Ja TRGOVAC i ovo je moj odjavni uvodnik u kojem se želim zahvaliti svim mojim kolegama, bivšim i sadašnjim, koji su svi dali nemjerljiv doprinos da magazin i portal tijekom proteklih 13 godina suradnje uspostavimo kao relevantan i renomirani izvor informacija, analiza i komentara iz područja FMCG maloprodaje i proizvodnje.

U tom smo vremenu prošli daleki put svjedočeći strelovitom razvoju tržišta te uspješno gradeći naš medij u tim uvjetima. Magazin i portal Ja TRGOVAC nastavit će biti vodeći stručni medij kada se radi o maloprodaji i industriji robe široke potrošnje te će i dalje kreirati trendove i osiguravati otvorenu platformu za stručnu riječ i povezivanje različitih poslovnih interesa u sinergijske prilike.

Uz najsrdačniji pozdrav svim čitateljima magazina Ja TRGOVAC, skrećem pozornost na vrstan sadržaj koji smo pripremili u ovom izdanju. Aktualna tema je ambalaža i dizajn kao područje koje postaje sve važnije gradeći taj značaj ne samo kao pakiranje proizvoda, nego kao platforma za priču o tom proizvodu u kojoj su sažete ključne odrednice o odgovornosti prema potrošaču i održivosti prema okolišu. Priča je to koju treba i češće pričati jer je ulog veliki i predstavlja jedini put koji osigurava da ćemo budućim generacijama ostaviti svijet na zdravijim temeljima.

Obradili smo i strateški važnu temu upravljanja lancem opskrbe na čije karike i njihovu važnost ukazujemo već godinama, a ovoga smo puta zajedno sa specijaliziranom Supply Chain platformom Slychain organizirali i ekskluzivnu konferenciju i radionicu Supply Chain Executive Masterclass, za rukovoditelje, stratege i operativce iz područja lanca opskrbe, koja je ostvarila izniman uspjeh.

Standardno su tu i dvije analize kategorija, nekoliko kolumni naših cijenjenih partnera iz različitih područja djelovanja, zanimljivi intervju sa Sanjom Garaj Miloš, direktoricom sektora Korporativni marketing u kompaniji Podravka, te brojne druge aktualnosti iz gospodarstva.
Svim čitateljima magazina i portala Ja TRGOVAC želim puno zdravlja i uspjeha te Vas sve pozdravljam.

Prethodni članakPlenković: Vidi se trend smanjenja cijena
Sljedeći članakHrvatska pošta obilježava Zeleni poštanski dan