Dva natjecanja

U ovom se broju sve vrti oko dva natjecanja – jedno je naša Zlatna košarica koja je ove godine pobudila dosad najveći interes, a drugo je nogometno natjecanje EURO 2020 koje je tik ispred nas i o kojemu pišemo uoči početnog udarca s centra 11. lipnja.

Pa krenimo kronološki.

Natječaj za Zlatnu košaricu je završio i dok ovo pišem (14. svibnja) još uvijek traje odlučivanje naših vrijednih članica i članova žirija. Za par dana već ćemo znati tko je osvojio vrijedne nagrade struke, a da to saznate morat ćete se strpjeti do 1. lipnja kada je velika svečanost proglašenja najboljih.

Taman tih dana trajat će i pripreme naše nogometne reprezentacije koja će se odmah potom zaputiti put Otoka gdje igra protiv Engleske 13. lipnja u Londonu, a nekoliko dana nakon toga i protiv Češke te Škotske u Glasgowu. Nadamo se da će nam naši nogometaši podariti mnogo sretnih trenutaka dok budemo navijali i uživali u nogometu uz pivo i grickalice. A da bi doživljaj bio kompletan, upravo te dvije kategorije detaljno analiziramo u ovom broju kroz podatke vodećih agencija za istraživanje tržišta.

U sportskom duhu rekli bismo da je lopta okrugla pa slijedom toga izvesti zaključak kako upravo takav, okrugli oblik ima i kružno gospodarstvo, jedna od strateških tema ne samo FMCG industrije i maloprodaje, nego cjelokupne ekonomije i društva. To je tema koju smo u ovom broju također detaljno obradili skrenuvši još jednom pažnju stručne i šire javnosti na važnost održivog poslovanja i odgovornog odnosa prema resursima koje koristimo. Osim toga, u ovom broju donosimo i dva više nego zanimljiva intervjua, nekoliko kolumni i pregršt drugoga sadržaja.

Stoga, naoružajmo se navijačkim rekvizitima i budimo odgovorni i u navijanju!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!