1klik1Klik nudi uštedu vremena upotrebom brzih linkova i jednostavno otkrivanje najzanimljivijih sadržaja

Uredništvo stranice 1klik.hr prepoznalo je našu vrijednost i uvrstilo nas na popis najboljih poslovnih portala u kategoriju “Biznis“. To nas je navelo da pomnije istražimo 1klik i njegove vrijednosti.

Simboličnog naziva, 1Klik upravo vas za toliko odvaja od vaših omiljenih web destinacija. Radi se, naime, o stranici čije je uredništvo pomno odabralo tisuću najboljih domaćih i stranih linkova – od novinskih portala, popularnih tražilica, oglasnika, pa i web mailova do društvenih mreža i čak sve popularnijih stranica za popuste.

Ova inovativna stranica daje pregled svih relevantnih hrvatskih portala, a pomoću widgeta za Facebook i Twitter omogućuje da ostanete u toku sa objavama vaših prijatelja. Od sada su na dohvat ruke sve novosti iz hrvatskih medija, kao što su primjerice biznis, tehnologija ili lifestyle.

Neizostavan dio ove stranice je i multimedijalna tražilica koja osim Google tražilice nudi i rezultate ostalih popularnih web servisa kao što su YouTube, Wikipedia i Twitter.

1Klik nudi uštedu vremena upotrebom brzih linkova i jednostavno otkrivanje najzanimljivijih sadržaja, podijeljenih po kategorijama. Ne ustručavajte se istražiti 1Klik te uživajte u sasvim novom pristupu koji će vam zasigurno olakšati život.