festigia-james-ivory-agrolagunaPoznati američki redatelj kušao je vina Laguna i Festigia

U jedinstvenom ambijentu na filmskom festivalu u Puli u vinima podruma Agrolagune uživali su Marija Škaričić, Veljko Bulajić, Damir Kajin, Gabi Novak, kao i posebni gost nagrađen Zlatnom Arenom za životni doprinos filmskoj umjetnosti, poznati američki redatelj James Ivory.

Odabrana vina Laguna i Festigia u društvu domaćina, Ivory je kušao pri obilasku podruma Agrolaguna, a uz dobru kapljicu uživao je i u pravom istarskom doživljaju – istarskim krajolicima i vinogradima, istarskim specijalitetima te sirevima i maslinovom ulju Agrolagune.

James Ivory veliki je američki redatelj čiji su filmovi osvojili šest Oscara, tri puta je nominiran za Oscara te je nagrađen Srebrnim lavom u Veneciji za najbolju režiju.

festigia-gabi-novakU vinima Laguna i Festigia uživala je i Marija Škaričić, prošlogodišnja dobitnica Zlatne Arene za najbolju žensku ulogu, kao i dobitnica nagrade Shooting Star na filmskom festivalu u Berlinu.

Agrolaguna je sponzor ovogodišnjeg festivala igranog filma u Puli, najposjećenijeg filmskog festivala u Hrvatskoj koji uključuje međunarodni program te projekcije najnovijih hrvatskih i probranih svjetskih filmova.