Jamnica plus na tržištu Sjeverne Makedonije u suradnji s Nelt Grupom

Uz već poznate i odlično prihvaćene proizvode poput Jane i Jana ledenih čajeva, zajedničkim snagama žele osigurati dostupnost i ostalih proizvoda kao što su Progame, Prosport, Toco, Jana vitamini, Sara, Mg Mivela i neizostavna Jamnica koji su već dobro poznati diljem regije

Na tržištu Sjeverne Makedonije, jednom od najjačih izvoznih tržišta Jamnice plus, tvrtka od ove godine surađuje s novim distributerom, tvrtkom Nelt Group. Uz već poznate i odlično prihvaćene proizvode poput Jane i Jana ledenih čajeva, zajedničkim snagama žele osigurati dostupnost i ostalih proizvoda kao što su Progame, Prosport, Toco, Jana vitamini, Sara, Mg Mivela i neizostavna Jamnica koji su već dobro poznati diljem regije. Također, cilj im je dodatno povećati broj prodajnih mjesta na kojima se mogu kupiti proizvodi Jamnice i to sa sadašnjih 1000 na više od 2000 trgovina.

”Naš je asortiman već dobro poznat makedonskom tržištu. Primjerice, Jana ledeni čaj lider je u toj kategoriji, a Jana je među top pet negaziranih voda. U narednom razdoblju i kroz suradnju s Neltom, očekujemo dodatno širenje našeg asortimana u trgovinama diljem Sjeverne Makedonije, a cilj nam je da kroz određeni period sa svim brendovima, koji će biti prisutni na ovom tržištu, dosegnemo rezultate kakve imamo s Jana ledenim čajem i s Janom”, istaknuo je Dejan Varga, direktor izvoza dodavši da će tome sigurno pomoći visoka svijest makedonskih potrošača o našim brendovima.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakEuroShop 2023: Spuštena zavjesa na najveći svjetski sajam maloprodaje
Sljedeći članakStudenac pokrenuo projekt za izvrsnost žena u području prediktivne analitike