W2016_300x25Ostalo je manje od mjesec dana do Whisky sajma ZG016 koji će se održati u petak i subotu, 26. i 27. veljače u Hypo Event Centru u Zagrebu.

Dnevne ulaznice trenutno su dostupne po cijeni od 50,00 kn u koju je uključena i posebna Glencairn whisky čaša. Nakon 19. veljače, odnosno tjedan dana uoči sajma, cijena dnevne ulaznice iznosit će 70,00 kn. Ulaznice se mogu kupiti online – klikom na link može se poslati upit, a ponuda stiže povratno na e-mail.

PROGRAM SAJMA I RADIONICE
Ako ste lani posjetili sajam, imali ste priliku upoznati i isprobati više od 30 whisky brandova. Škotske boje branili su Johnnie Walker, Bell’s, Grant’s, The Balvenie, Ardbeg, Glenmorangie, Ballantine’s, Chivas Regal…

Drugu domovinu whiskeya, Irsku, predstavili su, između ostalih, Bushmills, Jameson i Tullamore Dew. Nismo zaboravili niti na američke whiskyje i burbone pa ste mogli uživati, na primjer, u Jack Daniel’su ili Wild Turkeyju.

Popis ovogodišnjih izlagača i brandova, te ostale informacije o programu, sadržaju i terminima radionica uskoro će se moći pronaći na webu i na Facebook stranici sajma. Radionice su namijenjene svima koji žele naučiti više o whiskyju, a ulaznice se kupuju zasebno. Broj polaznika je ograničen.

VIP ULAZNICE
Za one koji žele doživjeti nezaboravno iskustvo na raspolaganju su i VIP ulaznice, koje mogu biti i izvrstan poklon za prijatelja ili poslovnog suradnika koji je zaljubljenik u whisky.

Cijena VIP ulaznice je 389,00 kn. Poseban VIP doživljaj traje 90 minuta, a uključuje mjesto za VIP stolom, Glencairn whisky čašu te degustaciju tri pomno odabrana ekskluzivna whisky branda koje ćete imati prilike kušati.

Uz svaki whisky stiže i poseban whisky meni koji dodatno naglašava posebnost okusa branda, a kroz priču o whiskyju sudionike će provesti whisky stručnjak od kojeg će dobiti i savjete i preporuke što još isprobati na sajmu.

Moguće je rezervirati jedan od sljedećih termina: u petak, 26.02. od 18:00 do 19:30, u subotu, 27.02. od 19:00 do 20:30 ili od 20:30 do 22:00.

Požurite jer je broj VIP ulaznica ograničen.