Microsoftova konferencija WinDays već je 15 godina najvažnije poslovno-tehnološko događanje u regiji, koje svake godine iznova sudionike oduševljava izborom vrhunskih predavača, okruglih stolova, prezentacija te mogućnostima ostvarivanja poslovnih kontakata, kao i odličnim zabavnim sadržajem.

Ovogodišnja konferencija održat će se u Umagu od 21. do 24. travnja, a prvi put  započet će s poslovnim dijelom konferencije, 21. i 22. travnja, na kojoj će se u fokus staviti izazovi s kojima se susreću gospodarstvenici i poduzetnici.

Sudionici će moći slušati predavanja vrhunskih stručnjaka kao što su Ade McCormak, stručnjak za digitalne strategije, Gabrielle Jackson, stručnjakinja za upravljanje generacijom Millenials, Nenad Pacek, utemeljitelj kompanije Global Success Advisors, Koen Gonnissen, trener, autor i motivacijski govornik te mnogi drugi.

Dosad potvrđeni istaknuti predavači tehnološkog dijela konferencije, koji će trajati od 22. do 24. travnja, su Adis Jugo, jedan od vodećih regionalnih stručnjaka i Microsoft MVP za SharePoint, Ana Roje Ivančić, konzultant za ALM i TFS platformu u Ekobitu, Robert Petrunić, stručnjak za informacijsku sigurnost i vlasnik tvrtke Eduron IS koja se bavi i edukacijom stručnjaka, te Toni Petrina, nositelj titule Microsoft MVP za C#, kao i mnogi drugi stručnjaci iz regije i svijeta.

Za potpuni doživljaj, sudionici konferencije svaku će večer moći uživati u koncertima vrhunskih izvođača, a jedan od njih bit će popularna rock grupa Vatra.

Tradicionalna WinDays humanitarna akcija bit će ove godine usmjerena na pomoć Centru inkluzivne potpore IDEM koji provodi programe pomoći u učenju i angažira asistente u nastavi za djecu s teškoćama, s ciljem da se uključe u redovni sustav odgoja i obrazovanja. U akciji će uz Microsoft sudjelovati i sponzori te svi sudionici konferencije.

WinDays Blog redovito donosi novosti o aktualnim IT temama i razgovore s kreatorima sadržaja konferencije, a možete pročitati i najnoviji intervju s Josipom Nadihom, poznatim stručnjakom za poslovnu inteligenciju.

Konferencija prvi put donosi i zabavni WinDays strip o “poslovnjaku” i “IT-jevcu”, a može ga se pratiti na WD15 Facebook stranici.

Oni koji planiraju posjetiti konferenciju zasigurno će zaigrati WinCoin kviz, jer imaju priliku osvojiti besplatnu kotizaciju za Microsoft WinDays15 Technology konferenciju.

Ne propustite povoljnije cijene kotizacija za rane prijave, koje vrijede do 1. ožujka 2015., a prijave su moguće na stranici WinDay15.

A kako nastaje WinDays konferencija u kratkom najavnom videu otkriva popularna voditeljica Iva Šulentić: