3-julius-meinl-kapsuleJulius Meinl ambasador je čuvene kulture bečke kavane više od 150 godina i predstavlja pravi sinonim za tradiciju, iskustvo i proizvode vrhunske kvalitete. Zahvaljujući revolucionarnom Inspresso aparatu za kavu te novim Inspresso okusima omiljene kave, od sada možete uživati u izvrsnom okusu i savršenoj kremi vaše omiljene kave i u toplini vlastitog doma.

Bogati okusi dolaze u jedinstvenim kapsulama, pružaju visoku funkcionalnost te izvlače najbolje od izuzetnih mješavina kave. Četiri nova veličanstvena okusa su Espresso Crema – bogatog okusa i uravnotežene kiselosti, Ristretto Intenso – snažnog intenzivnog okusa, Lungo Classico – umjerene jačine te blagog intenziteta i kiselosti i Espresso Decaf – beskofeinska mješavina bogatog okusa. Julius Meinl kapsule, Nespresso su kompatibilne.

Julius Meinl oduvijek je inspirirao slavne književnike i pjesnike te je drugi put odlučio inspirirati svoje vjerne obožavatelje. Nakon globalnog eventa “Platite kavu stihom”, po prvi puta je lansirao još jedan globalni event pod nazivom “Meet with a poem”.

Sa željom da se potaknu svi romantičari u potrazi za bezuvjetnom ljubavlju osmišljena je Julius Meinl online aplikacija uz slogan “Jutarnji spoj uz kavu i stih”. Ideja je da zajedno sa svojim partnerom napišete pjesmu, tako da svatko napiše po jedan stih, nadopunjavajući jedan drugog u stvaranju najljepše ljubavne priče.

1-julius-meinl-kapsule-kutijaSvaki par koji napiše pjesmu, na svjetski dan kave 01.10.2016. sudjeluje u online natječaju i ima mogućnost osvojiti jedan od 30 Julius Meinl Inspresso kapsule coffee starter paketa, koji se sastoji od Inspresso aparata za kavu, 2 espresso Red Thun šalice za kavu i 60 kapsula.

A svi oni koji napišu stihove u periodu od 15.rujna do 15.listopada sudjeluju u izboru za 100 najromantičnijih pjesama i osvojit će Julius Meinl romantični set za jutarnje ispijanje kave u vlastitom domu, koji se sastoji od tacne, dva vrčića za mlijeko te dvije čaše za vodu.

Ovaj romantični set savršeno će nadopuniti Julius Meinl šalice dobivene u Inspresso kapsule coffee starter paketu. Inspirirajte jedan drugog u avanturi otkrivanja pravih osjećaja i isprobajte nove zamamne okuse, koje možete pronaći u odabranim Billa i Interspar prodavaonicama diljem Hrvatske.