29.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 13:33
Tržišne komunikacijeDOPKarlovačkom Žitoproizvodu još jedno važno priznanje

Karlovačkom Žitoproizvodu još jedno važno priznanje

Tvrtka Žitoproizvod primila je priznanje za Poslodavca godine za zapošljavanje osoba s invaliditetom 2023. u kategoriji “Srednji poslodavac”

U nizu nedavno osvojenih priznanja i nagrada tvrtka Žitoproizvod iz Karlovca primila je još jedno, kako kažu, njima posebno drago.

U konkurenciji tvrtki iz javnog i privatnog sektora iz cijele Hrvatske u zagrebačkom hotelu Westin dodijeljena su priznanja za najbolju praksu u području zapošljavanja i održivog rada osoba s invaliditetom u 2023. godini.

Tvrtka Žitoproizvod primila je priznanje za Poslodavca godine za zapošljavanje osoba s invaliditetom 2023. u kategoriji “Srednji poslodavac”.

Priznanje je uručio Ivan Prgomet v.d. ravnatelja Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, koje je u ime tvrtke preuzeo predsjednik Uprave Vanja Hanić.

Svečanost je održana u organizaciji Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom pod pokroviteljstvom Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a uzvanicima se obratio i sam ministar Marin Piletić koji je istaknuo važnost priznanja i čestitao poslodavcima koji stvaraju uvjete i radna mjesta za osobe s invaliditetom.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Ove jeseni u Zagrebu ne propustite 3. PromoDays sajam promotivnih proizvoda

Podatak da 72 % klijenata vjeruje da je kvalitetan promotivni proizvod izravno povezan s ugledom tvrtke najbolja je pozivnica da dođete na sajam PromoDays,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...