Kaufland je ovog proljeća odlučio proslaviti hranu čija je uloga u našim životima daleko veća od same potrebe za jelom. Vođeni tim ciljem, na Praznik rada 1. svibnja nastavljen je ciklus od 14 Kaufland piknika u prirodi ovog puta u zelenom Parku dr. Franje Tuđmana u Zagrebu.

Zagrepčani su od 12:30 sati uživali u opuštenoj zabavi uz vrhunsku hranu koju je pripremao poznati zagrebački RougeMarin, poznat po tome da kvalitetnu hranu kombinira s besprijekornom prezentacijom i profesionalnom uslugom donoseći unikatan doživljaj za svakog pojedinog gosta. Sve namirnice koje su korištene za pripremu obroka dio su širokog asortimana Kauflanda.

Svim posjetiteljima Kaufland je pripremio nekoliko zona gdje su se mogli rekreirati, okušati u sportskim natjecanjima, instant fotoaparatom zabilježiti svoje trenutke, a potom se okrijepiti slasnim zalogajima. Svoj slobodan dan na pikniku su odlučili provesti i glumac Rene Bitorajac te radijska voditeljica Ivana Mišerić. Oduševljeni su idejom piknika gdje su mogli uživati sa svojom ekipom u opuštenoj atmosferi uz još bolju hranu.

Hrana je zabava, uživanje i dijeljenje, pa se Kaufland piknik turneja nastavlja, a sudeći prema odličnoj atmosferi iz Zagreba, dobra zabava, odlična hrana i puno lijepih trenutaka čeka sve gradove u kojima će se piknik održati. Prateći #svinapiknik ili i stranicu kaufland.hr/svinapiknik moći ćete saznati kada ova odlična zabava stiže u vaš grad.