Nakon uspješnih zobenih kaša s chia sjemenkama i proteinskim zobenim kašama, došlo je vrijeme i za – Encian superfoods rižine kaše. Dostupne u tri atraktivna okusa – kokos, vanilija i kakao, ove rižine kaše svojim će benefitima za organizam zadovoljiti i najzahtjevnijeg potrošača.

Kako ne bi ostalo da se radi samo o “običnim” rižinim kašama, ovo je prva instant kaša koja sadrži probiotik i prebiotik. Jedan obrok sadrži čak 5 milijardi probiotskih bakterijskih kultura Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, koji pomaže u probavi i podržava imunološki sustav. Ovi mikroenkapsulirani probiotici proizvedeni patentiranom Probiocap® tehnologijom zaštićeni su na djelovanje želučane kiseline, viših temperatura i pritisaka, što sve pogoduje tome da živi dođu do crijeva te tamo uspostavljaju prevlast “dobrih” bakterija nad “lošim” tj. patogenim. Sadrže i inulin – prebiotik koji služi kao hrana za probiotike kako bi bolje preživjeli i nastanili se u probavnom sustavu. Uravnotežena crijevna mikroflora bitna je za zdrav i vitalan organizam.

Rižine kaše lako su probavljive jer sadrže rižino brašno i rižine instant pahuljice koje se puno lakše probavljaju od zobenih pahuljica. Također su pogodne i za najzahtjevnije prehrambene navike.
• Bez glutena – pogodna je za svakoga tko ima problema s probavljanjem glutena, od blage intolerancije do celijakije.
• Bez laktoze – pogodno za vegetarijance, vegane, te one koji imaju intoleranciju na laktozu.

Odlične su i za imunitet jer jedna porcija Superfoods rižine kaše sadrži čak 25% dnevnih potreba vitamina B1, B6 i B12 te minerala kalcija, magnezija, željeza i cinka.
Encian Superfoods rižina kaša Vaš je novi idealan izbor za međuobrok.