Kozmetička tvrtka Keune Adriatic donirala je 31 tisuću kuna Udruzi Sve za nju koja okuplja žene oboljele i liječene od raka dojke.

U razdoblju od 1. lipnja do 31. prosinca 2014. godine kompanija Keune Adriatic donirala je udruzi 1 kn od svakog prodanog Keune Ultra Mild proizvoda. Suradnja je započela donacijom 1000 komada Keune Ultra Mild proizvoda, čija je humanitarna prodaja organizirana na zagrebačkom Cvjetnom trgu 31. svibnja 2014., a sav prihod je doniran udruzi Sve za nju.

Na konferenciji za medije, koja je održana danas u Zagrebu u povodu predstavljanja rezultata kampanje, organizatori ove akcije su se zahvalili brojnim poznatim licima koja su im se pridružila u humanitarnoj prodaji među kojima su Lejla i Tarik Filipović, Dubravka Ostojić, Anja Šovagović Despot, Danijela Trbović, Larisa i Goran Navojec, Enis Bešlagić, Boris Novković i mnogi drugi.

S obzirom na to da je Keune Haircosmetics proizvođač profesionalnih proizvoda za kosu, u priču su se uključili Keune frizerski saloni. Tako je Keune Adriatic je od 1. lipnja do 31. kolovoza 2014. donirao 1 kn od svake prodane Semi Color boje u frizerskim salonima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji.

Donacijski ček na iznos od 31.000 kuna svečano su uručili Tajana i Berislav Pećanić, distributeri kozmetike Keune i vlasnici kompanije Keune Adriatic, a druženju je prisustvovao i poseban gost, George Keune, jedan od vlasnika kompanije Keune Hair Cosmetics.

U ime Udruge Sve za nju, predsjednica Almenka Balenović je zahvalila tvrtki Keune Adriatic na angažmanu i tome što su prepoznali važnost pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima kroz Centar za psihološku pomoć te promociju u prevenciji bolesti.

Balenović je pritom naglasila kako ova zajednička kampanja bila prilika da se još jednom skrene pozornost na prevenciju i redovne kontrole dojki, što je jedini način zaštite od raka dojke.

“Nažalost, svakodnevno smo svjedoci da se nesreća ne događa nekome drugome. Iz tog razloga smo se odlučili pomoći radu Udruge Sve za nju i drago nam je da smo mogli pomoći. Nadamo se da ćemo potaknuti i druge kompanije da nas slijede i djeluju humanitarno. Ovom prilikom želimo zahvaliti i našim partnerima: dm-u, Mulleru, Bipi, Kozmu i Nami koji su pomogli da se na prodajnim mjestima potrošače informira o tome da se 1 kn od prodaje bilo kojeg Keune Ultra Mild proizvoda donira Udruzi Sve za nju. Na kraju, želio bih zahvaliti i svim Keune kupcima – našim partnerima frizerskim salonima, koji sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji te krajnjim potrošačima čija je zajednička zasluga omogućila ovu donaciju”, istaknuo je ovom prigodom Berislav Pećanić.