Tvrtka Keune Haircosmetics, osnovana 1922. godine, objavila je da se Eelco Keune nedavno priključio menadžerskom timu tvrtke preuzevši poziciju direktora prodaje i marketinga na globalnom nivou.

Eelco se tako pridružuje ocu Georgeu Keuneu Sr. i bratu Georgeu M. Keuneu u upravljanju jednom od najvećih kompanija u obiteljskom vlasništvu koje proizvode i distribuiraju kozmetiku za kosu.

“Eelco Keune jaka je kreativna snaga čiji fokus će biti usmjeren na razvoj marketinga i prodajne strategije tvrtke. Kao osnivač i suvlasnik ‘Czar Creative Communication Partner (CCCP)’, vrlo poznate televizijske i oglašivačke agencije u Nizozemskoj, Eelco je i do sada usko surađivao s timom tvrtke Keune Haircosmetics na promociji brenda”, navode iz tvrtke.

Novi direktor prodaje i marketinga istaknuo je svoje uvjerenje da Keune Haircosmetics može biti neprocjenjiv izvor inspiracije za stiliste i vlasnike salona te je naglasio kako je njegov poslovni cilj “potaknuti poduzetništvo u industriji kozmetike za kosu kroz kreativnost, edukaciju i podršku tvrtke Keune”.