argeta-kokosja-largeArgeta je na hrvatskom tržištu prisutna s 11 različitih okusa – Argeta kokošja pašteta, kokošja Pikant, kokošja Primavera, jetrena, pureća pašteta, pašteta od tune, pašteta od tune Siciliana i pašteta od lososa.

Osim ovih proizvoda, na tržištu su još tri Junior okusa – Argeta Junior original pašteta, pizza i super tuna pašteta. Paštete Argeta napravljene su od kvalitetnih sastojaka, začinjene prirodnim začinima i proizvedene bez dodanih konzervansa.

Osim izvrsnog okusa, Argetine prednosti su i iznimna mazivost, najnovija tehnologija prerade i dugogodišnje iskustvo u proizvodnji pašteta, zatim proizvodnja prema međunarodnim higijenskim standardima i u skladu s međunarodnim HACCP sustavom.

Linija pašteta Argeta Junior pripremljena je posebno za djecu, jer one ne sadrže nikakve dodane konzervanse ili aditive. Argeta se može u Hrvatskoj kupiti u Mercatoru, Sparu, Kauflandu, Metrou, Plodinama, Billi te u regionalnim lancima NTL i Ultra gros u tri različita pakiranja: 95 i 45 grama te multipakiranjima.

Iz Droga Kolinske kažu kako se od svih okusa najbolje prodaje Argeta pašteta od tune.

“Argetu bi preporučili trgovcima zbog toga jer je robna marka Argeta prepoznatljiva u svim zemljama bivše Jugoslavije. U Sloveniji, BiH, Makedoniji i Kosovu Argeta je po vrijednosnom tržišnom udjelu vodeća, a u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj druga. Njezin tržišni udio se u Hrvatskoj povećava iz godine u godinu. Isto tako potrebno je naglasiti da kod svakog novog lansiranja Argeta pruža trgovcima podršku u obliku kampanje u medijima te s degustacijama i promocijama kako bi se ostvarila što bolja prodaja i suradnja”, ističe Nataša Češnovar Gregorc, regionalni brend menadžer Argete.

Ovo proljeće lansirali su novi okus Argeta kokošja pašteta Primavera, koja sadrži svježe pasterizirano povrće i začinsko bilje te samo najbolje kokošje meso.