26.6 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja 2024., 21:27
VijestiKarijereKonzum dobio novu članicu Nadzornog odbora

Konzum dobio novu članicu Nadzornog odbora

Glavno radničko vijeće Konzuma na svojoj je sjednici održanoj 22. veljače donijelo odluku o imenovanju Gordane Horvat članicom Nadzornog odbora – predstavnik radnika.

Na ovoj funkciji Gordana Horvat zamjenjuje dosadašnju članicu Nadzornog odbora Zdenku Horvat kojoj je istekao četverogodišnji mandat. Odluka o imenovanju stupila je na snagu 1. ožujka.

Gordana Horvat rođena je 1961. godine u Zagrebu. U Konzumu radi od 1983. godine te je tijekom svog radnog staža radila u maloprodaji na radnom mjestu blagajnik, odnosno prodavač-blagajnik.

Godine 2005. počinje raditi u sindikatu najprije kao tajnica podružnice, a od 2008. godine preuzima funkciju glavne povjerenice i predsjednice Radničkog vijeća regije Zagreb te je član Glavnog radničkog vijeća Konzuma.

Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...