Konzum ponovno uz Kazalište Ulysses

Treću godinu zaredom Konzum sponzorira tu jedinstvenu kulturnu manifestaciju te svoje zaposlenike nagrađuje ulaznicama za predstave

Mali i Veliki Brijun od 16. srpnja do 29. kolovoza ponovno postaju jedinstvena pozornica Kazališta Ulysses i njegove 21. sezone koju obilježava odličan program prepun velikih predstava, nesvakidašnjih projekata i atraktivnih koncerata. Konzum je treću godinu zaredom sponzor Kazališta Ulysses, čime ponovno dokazuje kako su ulaganja u kulturne i društvene manifestacije i projekte neizostavan dio njegovih poslovnih aktivnosti kojima daje doprinos obogaćivanju kulturnog života Istre, ali i čitave Hrvatske te država u susjedstvu.

“Kazalište Ulysses dragocjen je kulturni događaj kojem se svakog ljeta iznova veselimo i koje nam iz godine u godinu donosi sjajan program prepun vrhunskih naslova te nastupa dramskih i glazbenih umjetnika kojima nijedan poklonik kulture ne može odoljeti. Ponosni smo sponzor tako vrijedne manifestacije i drago nam je da na taj način sudjelujemo u promociji kulturnih sadržaja među gledateljima svih generacija”, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

U okviru sponzorstva Konzum će ove godine putem internih natječaja svojim zaposlenicima omogućiti besplatne ulaznice kako bi ih na taj način nagradio za svakodnevni rad i trud te im pružio nezaboravno iskustvo uživanja u vrhunskim predstavama u čarobnom ambijentu Brijuna.

Prethodni članakFranck zadovoljio kriterije IFS Food standarda v7 za sigurnost i kvalitetu
Sljedeći članakNarodne novine: Sve za školu na jednom mjestu!