U bogatoj ponudi školskog pribora Narodnih novina nalaze se svjetski brendovi poznati po vrhunskoj kvaliteti i modernom dizajnu: Herlitz, Kores, Maped, Schneider, Jolly, Bodypack, Marvy Uchida, Foldermate, Wedo, Oxford, Edigs, Rebell i ostali. Robna marka Nano nudi raznoliku ponudu bilježnica za sve razrede. Narodne novine u svom širokom asortimanu po povoljnim cijenama nude vrhunske školske torbe Herlitz, kvalitetan Schneiderov pisaći pribor, odlične flomastere i drvene bojice marki Jolly, Maped i Kores, Rebellove kalkulatore, od kojih je jedan odobren za pisanje državne mature, boce za vodu i pribor za jelo Maped Picnik koji su BPA free te ostalu opremu potrebnu za školu i školske aktivnosti.

Prigodom nove školske godine od 19. kolovoza do 18. rujna kupce očekuje veliko sniženje od 30% na više od 200 artikala školskog pribora! Na akciji se mogu pronaći moderni ruksaci Bodypack, Herlitzove anatomske školske torbe i pernice, drvene bojice Jolly i Maped, kemijske olovke Wedo, Koresova lijepila, fascikli Foldermate, Edigsovi korektori i ostali pribor.

Svakom kupovinom u vrijednosti iznad 100 kuna u prodavaonicama ili na e-trgovina.nn.hr kupci od 1. srpnja do 30. rujna mogu sudjelovati u nagradnoj igri “Za školu se opremi i super nagrade pospremi!” i osvojiti Nintendo, GoPro kamere i druge vrijedne nagrade!

Da bi knjige, atlasi i udžbenici bili potpuno zaštićeni, pobrinut će se Colibri – stroj za omatanje koji pruža dugotrajnu zaštitu od oštećenja. Usluga omatanja knjiga svih debljina i formata, udžbenika i atlasa dostupna je u 18 prodavaonica Narodnih novina.

Kompletnu ponudu školskog pribora i opreme pronađite u svim poslovnicama i u e-trgovini Narodnih novina!