Konzum predstavio novu kampanju s Halitom Ergencom

halit-ergenc-konzum-ftdEkskluzivno predstavljanje nove Konzumove promotivne kampanje i njenog zaštitnog lica Halita Ergenca, popularnog Onura iz serije „1001 noć“, održano je danas u Super Konzumu Črnomerec u Zagrebu.

Kampanju trgovačkog lanca Konzum pod sloganom „Konzum ostvaruje snove“ uzvanicima su predstavili Iva Balent, izvršna direktorica marketinga Agrokora, i direktorica marketinga Konzuma Ivona Janjić.

Okupljenima se obratio i Halit Ergenc, trenutno jedan od najpopularnijih stranih glumaca u Hrvatskoj, koji je izrazio zadovoljstvo ostvarenom suradnjom s Konzumom te najavio i nove buduće zajedničke projekte.

„Iznimna popularnost serije „1001 noć“ koju svakodnevno prati više od 800.000 ljudi te glavnog glumca, Halita Ergenca, potaknula je Konzum da njegovim angažiranjem dodatno iznenadi i nagradi svoje kupce. Tako su kupci uz sve svakodnevne Konzumove pogodnosti kao što su brojne akcije, kvalitetna ponuda i usluga, prošlog tjedna imali priliku sudjelovati i u nagradnoj igri koja je za 50 najsretnijih kupaca omogućila druženje i slikanje s Halitom Ergencom“, ističe se u priopćenju.

halit-ergenc-konzum-2-large1Uz snimanje novog Konzumovog televizijskog spota kojem će turski glumac biti posvećen za vrijeme svog boravka u Hrvatskoj, Ergenc je na konferenciji za medije ekskluzivno najavio i novu veliku Konzumovu nagradnu igru. „Drago mi je da mogu najaviti da će se moje druženje s Konzumovim kupcima nastaviti i u budućnosti, budući da Konzum organizira nagradnu igru koja će najsretnije dobitnike odvesti u Istanbul. Pozivam sve kupce na kupnju u Konzumu, budući da će možda tako imati priliku posjetiti Istanbul uz naše zajedničko druženje“, kazao je Ergenc.

Prethodni članakKrašu nagrade za marketinške kampanje
Sljedeći članakDelta Food otvara distributivni centar u Moskvi