Konzum zapošljava 700 sezonskih djelatnika

Konzum ove godine traži čak 700 sezonskih djelatnika za svoje prodavaonice duž cijele obale.

konzum-radna mjesta-midiNatječaj je otvoren za pozicije prodavača, mesara, skladištara i vozača u više od 60 gradova i mjesta od Umaga do Cavtata, a priliku za sezonski rad dobit će i nekoliko stotina studenata.

Rad u iskusnom timu Konzuma prilika je za stjecanje iskustva, ali i dokazivanje, jer oni najbolji dobit će priliku za stalno zaposlenje i napredovanje u kompaniji.

“Svoj uspjeh i titulu vodećeg maloprodajnog lanca u Hrvatskoj, Konzum smatra zaslugom svojih zaposlenika, njihovog rada, stručnosti i odnosa prema kupcima i partnerima. Stoga puno ulažemo u odabir najboljih kadrova, pružanje dodatnih edukacija zaposlenicima i predlaganje najboljih rješenja za razvoj karijera i njihov osobni razvoj”, izjavila je Maša Jelić, direktorica ljudskih resursa u Konzumu te dodala: “Konzum, kao najveći poslodavac u Hrvatskoj s više od 12.500 zaposlenika, kontinuirano otvara brojne prilike za zapošljavanje i rad u izazovnom i poticajnom okruženju, a za očekivanja domaćih i stranih kupaca u sezoni se posebno pripremamo”.

Natječaj za sezonska radna mjesta u Konzumu objavljen je na Konzumovim web stranicama, a prijave se mogu poslati i na mail adresu posao@konzum.hr ili poštom na adresu Konzum Akademije, Turinina 11, Zagreb.

Prethodni članakNovi Nivea gel za tuširanje s neodoljivim mirisom kakaa
Sljedeći članakUskršnji sajam u Garden Mallu